Foredrag med Gunnar Ørskov


Gunnar Ørskov
Gunnar Ørskov
Telefon 40 41 05 55
gunnar@oerskov.dk


 • Direktør

 • Foredragsholder

 • Forfatter

 • Coach

En af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere


Gunnar Ørskov er firmaets stifter. Gunnar Ørskov har siden 1980 holdt i hundredevis af foredrag og kurser og er i dag en kendt og efterspurgt foredragsholder. Han er desuden forfatter til bøgerne Erkend dig selv og Sæt mål og nå dem.

Pressen skrev: Han er utrolig morsom med en humor, der til tider når det Hausgaardske niveau. Underfundig og hylende morsom uden at det går ud over seriøsiteten, men han kan også prikke hul i vor sjæl og skabe stilhed og eftertænksomhed.
Ålborg Stiftstidende


Highlights fra foredragGunnar Ørskovs egne favorit foredrag:

Klik her og kontakt mig i dag! 

Hellere dø af grin end af stress


Foredraget handler om de mange valg vi skal gøre, alle de bekymringer der aldrig kommer, om at få indfriet sine forventninger, det giver overskud, uindfriede forventninger giver underskud, og du vælger selv! Hvordan beskytter vi os selv i en overkommunikeret verden, og hvor ligger de sande værdier. Hvad gør vi ved det, hvordan finder jeg mit liv og eget overskud? Om at miste fokus, at komme til at leve andres liv, hvordan man får sagt nej og blive elsket alligevel. At se det gode liv sammen med den/dem man holder af. At få sagt det man mener til dem, der kan ændre det. Først når det er ude af munden, kan det høres.

Foredraget er velegnet til store eller små grupper, især grupper med forskellig baggrund, men foredraget kan selvfølgelig tilegnes en bestemt faggruppe, hvis det ønskes.

Varighed fra 1-2½ time.


Det ligger i ledelsen


Foredraget handler om at ledelse ikke er noget man kan tage, man skal vælges til det. Det handler også om synlighed, om mennesker og forskellighed. Hvordan man kommer igennem med sin kommunikation, der er nøglen til ledelse. Om virksomhedskultur og vaner, om det vanskelige at ændre vaner. Om fornyelse og forståelse for at det er nødvendigt med forandring, før det er tvunget nødvendigt, om at viden vokser, og samtidig bliver viden forældet efterhånden som virkeligheden ændres. Det ligger i ledelsen at tage fiaskoerne og give succeserne til personalet. Ledelse mistes ofte, fordi ledelsen ikke gør det nødvendige, det vi har ledelse til. Den der ser op, ser de nye muligheder, personale er som ler, det skal æltes og formes hele tiden, hvis der ikke arbejdes med det tørrer det ind. Ledelse er også for dem, der ikke vil ledes. Netop de skal ledes.

Foredraget er velegnet til store eller små grupper. Foredraget en godt til åbne arrangementer, hvor tilhørerne har meget forskellig baggrund, men det kan også tilpasses en leder-/mellemledergruppe inden for samme virksomhed.

Varighed fra 1-2½ time.
Af andre foredrag kan nævnes:

Pressen skrev:


Gunnar Ørskov er en gudsbenådet historiefortæller, han fører os ind i vores eget univers, og vi ser det vi gør, vi føler os udstillet, vi føler os kede af det - afsløret, medens vi til tider hyler af grin. Godt at mærke at andre har det som en selv. Vi får energi og anvisninger om, hvordan vi kan ændre, det ender godt. Man er fortumlet af latter, tårer, og en indre stilhed, når man går hjem.
Weekendavisen
 

Arrangører og kolleger skriver:


”Lad mig først fortælle dig, at jeg københavner ikke anede du greb tingede så muntert an. Det var i sig selv en oplevelse. Jeg synes, du er vildt underholdende og det var dig, der scorede klart flest grine-drøn fra publikum i dag. Det er længe siden jeg er blevet så positivt overrasket. Ikke kun fordi jeg måske frygtede mere team-agtig varm luft, men mest fordi du simpelthen giver den gas på den fede og fremragende måde. Det var vildt sjovt og stor respekt.”
Jes Dorph-Petersen

”Som jeg nævnte over for dig, så er jeg dybt imponeret over, hvordan du fanger publikum og dine pointer.”
Arne Nielson FOQUS Management

”Dit oplæg var simpel hen bare det bedste jeg nogen sinde har oplevet.”

”Det var sindssygt sjov og med masser af tyngde og fokus på det enkle og vigtige. Så var det befriende for mig, at det ikke handlede om - bare du tror på det - så skal alt nok lykkes, men at der er indre kræfter på spil :-) Jeg vil bare gerne ligges til og elskes. Stor tak for en super oplevelse, jeg har allerede anbefalet dig flere steder.”
Lars Mogensen, Conflict.dk

Kunder udtaler:


Gunnar Ørskov er den bedste foredragsholder vi til dato har haft. Den mand er FULDSTÆNDIG FANTASTISK. Han rummer bare det hele….:
Stort vid – hylende morsom – alvorlig med skarpe og meningsfyldte vinkler på hverdagssituationer. Alle fik noget med hjem og kunne nikke genkendende til mange beskrivelser, som han på formidabel vis ”tegnede og fortalte”, så der ikke var et øje tørt. Bl.a. har begrebet ”NILFISK” fået en anden betydning i vores firma for ever ;•)
HARIBO Lakrids A/S

Efter et brag af et oplæg i går i Vejle, og som en fuldstændig udblæst (ikke udbrændt...) tilhører, så synes jeg det er på sin plads at sende dig en tak. Tak for et morsomt, tænkevækkende og intelligent oplæg og indspark. Jeg har sjældent more mig så meget i 3 timer i streg -endsige kunne holde koncentrationen så lang tid.
Faglig konsulent, Vejle Kommune

Hils Gunnar og sig, at han var fantastisk! Vi har aldrig fået så meget positiv feedback på et personalearrangement.
Direktør SparNord

Hej Gunnar

Tusind tak for et rigtig godt foredrag - og masser af stof til eftertanke. Du ramte virkelig plet, og folk har taget godt imod inputtene. Du gik til tops i evalueringen. Vi håber meget, at få mulighed for at benytte os af et af dine foredrag en anden gang.
Service Assistant, Dong Energy

Kære Gunnar

Der er ingen tvivl om, at det var et supergodt, underholdende og ikke mindst rammende oplæg!
Jeg er imponeret over, at du formåede at holde dampen oppe i 2 timer hos en gruppe ledere, der forinden have siddet i flere timer og hørt på status, strategier og indsatsområder + havde været ude i skoven for at gennemføre diverse øvelser og konkurrencer!
Det lykkedes over al forventning – og tilbagemeldingerne fra både chefer og ledere har været meget positive og rosende.
Der har efterfølgende været talt en del om oplæggets indhold, dets budskaber – og din super evne til at formidle det på!
Kombinationen af store grin, rammende pointer – brugen af pauser og kropssprog var supergodt!
Din brug af billeder gør, at man både kan relatere til egen person og erfaringer + ikke mindst huske den enorme talestrøm som du udsatte os for.
Oplæggets indhold ramte samtidig fint ind i resten af dagens indhold, budskaber og hensigter – så alt i alt et rigtigt godt punktum for en i forvejen god dag!
Tak for oplevelsen og inspirationen – jeg har allerede anbefalet dig til andre virksomheder.
Bedste hilsner
Regionsdirektør, Falck Danmark A/S

Kære Gunnar
Tusinde tak for nogle spændende, inspirerende, givende og sjove dage… Jeg "taler" på alles vegne.
Du er blevet citeret, kommenteret og evalueret et utal af gange i den forgangne uge og du har mere end indfriet vores forventninger.
For mit vedkommende er du et menneske, jeg vil bære med mig i livet - om 15 år :-) vil jeg kunne huske, at jeg har mødt dig.
Fantastisk når "det" sker. Tak!
Gitte Noah, Medicinsk Ambulatorium, Region Sjælland

Tak for en forrygende aften, feedback fra samtlige kolleger har været yderst positiv, stor tak til dig. Din humor og alvor og indlægget passede lige til os, og de ting du nævnte er højaktuelle i vores organisation lige nu. - Godt ramt.
Mikael Lenz-  Kabooki-LEGO

Dit oplæg havde lige nøjagtig den effekt, der var tiltænkt. Medarbejderne talte i dine "termer" resten af weekenden. Eftermiddagens arbejde var præget af en optimisme og gejst, som stadig kan spores her mandag. Så vi vender gerne tilbage en anden gang.
Per Rudbæk, Skoleleder, Kolding Kommune

Det er næsten umulig at vende mundvigene nedad under Gunnar Ørskovs foredrag for 205 ledere, og efter foredraget var det endnu sværere at finde en god grund til det.
Det handler om mennesker, en mand med milde øjne har overtaget mikrofonen. Minutter efter skyller den første af mange latterbrøl ned over Gunnar Ørskov, der med rutineret humor og professionel flow er i gang med sit foredrag ”Mens vi venter”.  Latteren skyller igen og igen ned over ham, den lille mand med den store udstråling, de næste 2½ time. Stor indsigt, dyb tavshed, stor eftertanke. Ørskov skal opleves, ikke refereres. Alle mærker, at Ørskov vil os noget, noget med mennesker.
Jannik Stanley Nielsen, Horsens Kommune

En helt eventyrlig eftermiddag. Du sætter foden ind lige der, hvor det gør så ondt, at man er nødt til at grine. Du siger det, vi andre hvisker om, højt. Selv det vi kun tænker sætter du ord på. Tak for en rigtig morsom og tankevækkende eftermiddag, hvor humor og teori gik hånd i hånd.
Nørrevang Plejehjem


En herlig pædagogisk temadag med masser af humor og tænksomhed. Vi fik reelle værktøjer til hverdagen og derefter en herlig aften med vore forældre og bestyrelse, hvor vi morede os sammen og fik nye ord til vort fællesskab. Et rigtigt godt forløb.
Dagplejen Mors


Andre referencer

Tog Ørkenens Sønner med (sand)storm…

Gunnar Ørskov har bl.a. fungeret som coach for Ørkenens Sønner inden et show i Esbjerg.
 

Medlem af foredragsgruppenGunnar Ørskov er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, og flere af hans foredrag er nu udkommet i bogform. Budskabet er enkelt, lyst og humoristisk men samtidig tænksomt og lærerigt.


Bogen 'Erkend dig selv':


 • Om accept af forskellighed
 • Om hellere at dø af grin end af stress
 • Om hvad vi gør, medens vi venter
 • Om at vælge sine forældre med omhu
 • Om at grine 3 gange hver dag

Et bogforedrag for mennesker i forandring

som fx:

 • Jobskifte
 • Nyt parforhold
 • At blive forældre
 • At blive bedsteforældre
Bestil bogen 'Erkend dig selv' her


Bogen 'Sæt mål og nå dem':


 • Om den indre dialog
 • Om din personlighed og dennes muligheder
 • Om kommunikation, hvad var det egentlig der blev sagt
 • Om personlig gennemslagskraft, i dialog
 • Om at få mere overskud, gennem indfriede forventninger
 • Om at blive kaptajn i eget liv
 • Om at sætte mål og nå dem, og derigennem s