Træt af ævl, kævl og surmuleri

Nu trænger alle vist til at grine sammen!

Vores politikere og regering vil sætte kommunerne fri, så vi kan tage et opgør med bureaukratiet, topstyringen, overdrevne dokumentationskrav og samtidig bane vejen for øget arbejdsglæde. At sætte kommunerne fri giver muligheder for udvikling og positive forandringer i ældreplejen.

Men hvordan griber vi mulighederne – mens vi samtidig kan grine sammen undervejs?

Det har jeg lavet et nyt foredrag om, som hedder MENS VI VENTER. Foredraget er fyldt med hverdagsinspirationer, som vendes på en meget humoristisk måde, uden at det går udover seriøsiteten. Foredraget tilpasses jeres situation, da vi forventningsafstemmer via dialog pr. telefon inden.

Varighed fra 1½ - 2 timer med en kort pause imellem.

MENS VI VENTER kan også bookes som et 5 timers seminar med samme temaer og masser af humor, men hvor der er mere dialog og gruppearbejde undervejs. Der kommer konkrete løsninger ud af seminaret, som kan tages i brug umiddelbart efter seminaret. Et sådant seminar kan også afholdes 2 gange samme dag. F.eks. kl. 8.00-13.00 og igen kl. 13.30-18.30. Der 60% rabat på 2. seminar.

 

Mere om foredragets/seminarets indhold

Langt størstedelen af plejepersonalet i ældreplejen ønsker det allerbedste for de ældre og deres pårørende. Men mange er også trætte. Trætte af politiske stramninger, negative pressehistorier og af pårørende, som klager. Og mange savner anerkendelse for deres store arbejdsindsats og en større respekt for deres faglighed.

Træt af ævl, kævl, bøvl og sure hoveder.

Men vi står heldigvis også i en tid, hvor de politiske strømninger og ambitioner går i retning af, at kommunerne skal sættes fri. Det giver nemlig muligheder og en rigtig god anledning til at få skabt positive forandringer ude på plejehjemmene. Men det kræver, at man tager ansvar, for gør man ikke det, vil det med stor sandsynlighed være dem med regnearkene på kommunen, som aldrig har været på et plejehjem, der kommer med det nye, når kommunerne bliver sat fri.

I mit foredrag eller seminar MENS VI VENTER giver jeg spækket med humor og sjove eksempler et inspirerende indblik i forandringens væsen og spørger: Hvad skal der egentlig til for, at man som plejehjem selv kan skabe gode og varige forandringer, som løfter den faglige stolthed, arbejdsglæden, selvværet og trivslen hos medarbejdere, afdelingsledere, de ældre og pårørende – og hvorfor lykkes vi bedst, når vi har det sjovt undervejs?

Jeg vil blandt andet fortælle mere om:

  • Hvorfor forandringer kun lykkes – hvis de er attraktive for den enkelte at efterleve.
  • Hvorfor forandringsarbejdet starter med fælles forventningsafstemning.
  • Hvorfor man skal være på vagt overfor ”surkultur”.
  • Hvorfor forandringer kan bringe vigtige kompetencer og faglige interesser frem hos jer som plejepersonale, som ikke bliver brugt i.

I mit nye blogindlæg [HER] kan du læse mere om de muligheder, jeg mener det giver ældreplejen, at kommunerne bliver sat fri.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring eller mail til mig, så tilpasser vi foredraget eller seminaret til jeres konkrete situation.

Pressen skrev:

 

Gunnar Ørskov kan i foredragssammenhænge betegnes som den rene magiker. Hans magi er humoren, og med den som våben, kan han på to timer fremmane selverkendelse og selvtillid hos publikum.

Selv når han fortæller om forandringsangst eller indfriede og uindfriede forventninger, kan han få latteren til at skylle gennem lokalet, men han kan også forarge og mane til eftertænksomhed.

Afdelinger

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Kurser og Foredrag

Petersmindevej 10
6900 Skjern

Tlf.: +45 97 35 13 55
E-mail: mail@orskovas.dk