Samarbejdspartnere

Natasja Crone

Natasja Crone

Natasja Crone er fast samarbejdspartner på vore intensive lederkurser i Nice og i Danmark og har været det i mange år.

Vi er glade for samarbejdet, og vi får altid gode tilbagemeldinger.

Natasja Crone er uddannet journalist og har tidligere arbejdet på Berlingske Tidende.

De fleste kender Natasja fra hendes tid hos DR, og senere som nyhedsvært på TV2 News og TV2 Nyheder, i øjeblikket arbejder Natasja som vært på Go’ aften Danmark.

Natasja Crone deltager derudover på konferencer, som indlægsholder, vært eller facilitator.

Som konsulent og indlægsholder hos Ørskov har Natasja holdt indlæg over temaet:

Presseetik

Hvad sker der, når pressen ringer?

Omkring de klare budskaber, og hvad skal en historie indeholde for at den er interessant på landsplan eller lokalt, hvad gør man rent praktisk og endelig noget omkring shitstorm.

Astrid Haug

Astrid Haug

Vi har indledt samarbejde med Astrid Haug som konsulent og indlægsholder især på vores intensive lederkurser i Nice.
Astrid kan også arbejde med omkring vort arbejde i strategisk planlægning og ledelse på enkeltstående opgaver.
På vores kurser i ”Hvad gør vi når en shitstorm rammer os på de elektroniske medier?” kan vi også tilbyde indlæg af Astrid Haug. 

Er du som topleder klar til digital transformation?
Der bliver talt om digital transformation og ny teknologi alle steder, men hvad betyder det for jer, når alle brancher bliver digitaliserede, og der dermed er teknologi i alt? Og hvad betyder det for din rolle som leder?

Digitalisering er nemlig ikke bare et spørgsmål om software og hardware, men om hvordan vi griber verden an. Om vi frygtsomt overlader det til alle de andre at finde svarene og tage chancer. Eller om vi frygtløst kaster os ud i nye eventyr og finder de rette løsninger i de muligheder, som teknologien medfører. Er vi villige til at udfordre bekvemmeligheden og kannibalisere vores egen forretning, så vi ikke bliver ramt af digital darwinisme?

Astrid giver som rådgiver og i sine bøger svaret på, hvordan vi som virksomheder skal navigere i en verden, der bliver mere og mere digital. Vi dykker ned i nogle af de nyeste tendenser inden for den digitale udvikling, som kunstig intelligens, Internet of Things og platformsøkonomi, og I får samtidig bud på, hvad de mange forandringer kan betyde for den digital transformation af jeres virksomhed.

Astrid Haug, digital rådgiver, forfatter og bestyrelsesmedlem
Astrid Haug har sin egen virksomhed, hvor hun rådgiver virksomheder og offentlige om sociale medier og digital strategi. Hun har udgivet fem bøger om emnet, senest bogen ”UNMUTE dit digitale lederskab”. Hun er næstformand i Unicef Danmark og bestyrelsesmedlem i Symbion, LTP Group, Ski Group, Nørrebro Teater samt startups som Veras Vintage, Re-Zip og Chainge.

Hun er fast tech-klummeskribent i Politiken og deltager ofte i tv, radio og medier som ekspert indenfor sociale medier og digitalisering. Desuden er hun en del af faculty på CBS’ bestyrelsesuddannelser. Hun er uddannet cand.mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet, hvor hun i dag er censor. Hun har tidligere være særlig rådgiver i Kulturministeriet samt arbejdet på Christiansborg, Københavns Rådhus samt Berlingske.

Afdelinger

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Kurser og Foredrag

Petersmindevej 10
6900 Skjern

Tlf.: +45 97 35 13 55
E-mail: mail@orskovas.dk