Foredrag

 • Hellere dø af grin end af stress

  Foredraget handler om de mange valg vi skal gøre, alle de bekymringer der aldrig kommer, om at få indfriet sine forventninger, det giver overskud, uindfriede forventninger giver underskud, og du vælger selv! Hvordan beskytter vi os selv i en overkommunikeret verden, og hvor ligger de sande værdier. Hvad gør vi ved det, hvordan finder jeg mit liv og eget overskud? Om at miste fokus, at komme til at leve andres liv, hvordan man får sagt nej og blive elsket alligevel. At se det gode liv sammen med den/dem man holder af. At få sagt det man mener til dem, der kan ændre det. Først når det er ude af munden, kan det høres.

  Læs mere
 • Mens vi venter

  Foredraget handler om usikkerhed, Covid-19, angsten for det nye der måske kommer, eller skal ske. Usikkerhed der smitter, skal vi ud i afskedigelser, bliver vi opkøbt eller alt det nogle har hørt - udsagn der kræver dialog, ikke kun den indre men også dialog med andre. Om hvordan vi forbereder os, sammen og alene.
  Foredraget fortæller om at gøre op, om at turde, om at ville og om at arbejde med sig selv og gruppen.

  Læs mere
 • Det ligger i ledelsen

  Foredraget handler om at ledelse ikke er noget man kan tage, man skal vælges til det. Det handler også om synlighed, om mennesker og forskellighed. Hvordan man kommer igennem med sin kommunikation, der
  er nøglen til ledelse. Om virksomhedskultur og vaner, om det vanskelige at ændre vaner. Om fornyelse og forståelse for at det er nødvendigt med forandring, før det er tvungen nødvendigt. Om at viden vokser, og
  samtidig bliver viden forældet efterhånden som virkeligheden ændres.

  Læs mere

Skræddersyede foredrag tilpasset dit arrangement

Gunnar Ørskov

En af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og nomineret som "Årets mest inspirerende foredragsholder".

Med sin baggrund som organisationskonsulent får du ikke kun en humoristisk foredragsholder, men også en foredragsholder med viden og indsigt i mennesker og menneskelige relationer.

Udtalelser fra kolleger og kunder

Jeg har brugt Gunnar ad flere omgange som proceskonsulent i en ledergruppe og foredragsholder for omkring 300 medlemmer. Så Gunnar favner vidt og kan bringes i spil i mange forskellige sammenhænge og det er virkelig en stor styrke ved ham. Gunnar er en standupper med et budskab. Han bruger humoren som et værktøj til at åbne op for eftertænksomhed og han er dygtig til at servere skarpe pointer. Som tilhører får man et ”wake-up” call og bliver sat i nogle trygge, men også udfordrende rammer. Gunnar gør på denne vis indtryk med sine holdninger og gode brug af billeder. Fx den om Nilfisk-støvsugeren (altså en negativ kollega), der suger al energien ud af dig. Det er skægt, men også ret alvorligt. Desuden er Gunnar ikke bange for at tale om sin egen mor på plejehjemmet, hvilket er et emne, som er meget relevant for vores medlemmer. Han har helt klar sat sine spor og ofte hører jeg bemærkninger i stil med ”husk nu hvad Gunnar sagde om det eller det”.
Nina Skov-Lauridsen Nina Skov-Lauridsen, FOA Odense
Efter et brag af et oplæg i Vejle, og som en fuldstændig udblæst (ikke ud­-brændt…) tilhører. Tak for et morsomt, tænkevækkende og intelligent oplæg og indspark. Jeg har sjældent moret mig så meget i 3 timer i streg – endsige kunne holde koncentrationen så lang tid. Din måde at sige de vigtige ting med humor gik rent ind. Personligt var jeg imponeret af din modige brug af pauser – lige vente – så tiøren er faldet hele vejen rundt, og dit budskab stod og lyste i luften. Rigtig flot. Dejligt at have fået grinet sammen, og samtidig fået fokus på nogle meget vigtige ting til vores videre proces.
Udviklingskonsulent, Vejle Kommune

Afdelinger

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Kurser og Foredrag

Petersmindevej 10
6900 Skjern

Tlf.: +45 97 35 13 55
E-mail: mail@orskovas.dk