Få ekspertindsigt i ledelse, arbejdsglæde, mål og forandringer

Gunnar Ørskovs foredrag fokuserer på at styrke ledelseskompetencer, fremme en kultur af arbejdsglæde, definere klare mål og mestre forandringsprocesser. Hans dynamiske præsentationer giver værdifulde indsigter og strategier til at skabe en bæredygtig succes.

Om Gunnar Ørskov

Gunnar Ørskov, en erfaren foredragsholder og forfatter, har dedikeret årtier til at inspirere og underholde sit publikum. Med fokus på forandringsprocesser har han skabt meningsfulde indsigter og anerkendes som en inspirerende taler. Med baggrund som tidligere direktør og forfatter til flere værdsatte bøger er Gunnar Ørskov en værdifuld ressource inden for ledelse og personlig udvikling. Hans foredrag er tankevækkende og appellerer bredt til forskellige organisationer og virksomheder.

Highlights fra foredrag

Sæt mål og nå dem

Foredraget skaber eftertanke, men også et foredrag hvor man kan gå hjem og bruge dele af det lærte med det samme.


Highlights fra foredrag

Hellere dø af grin end af stress

Foredraget handler om tid og tidsforbrug. Om hvordan hverdagen og tiden smitter af. Det vi siger, bliver vi. Hvad er det, der sker i den indre dialog - hvem lytter til hvem og hvem er det, jeg taler med, når jeg taler med mig selv. Om hvordan jeg bliver styrmand og kaptajn i mit eget liv, og hvor sjovt skal det være.


Highlights fra foredrag

Det ligger i ledelsen

Kan der skabes sammenhæng mellem kunder, medarbejdere og øvrig omverdens forventninger? Kan det være sjovt at arbejde sammen?


Webinar

Hvem sidder der bag skærmen?

- fra 30-45 minutter

Om ledelse og fastholdelse af personale, når man er sendt hjem til hjemmearbejdspladser.
Efter Corona vil der sikkert være mange, der gerne helt eller delvis vil arbejde hjemmefra.
Om udvikling, teamdannelse og den synlighed der nu opstår ledelse og medarbejdere imellem, aldrig har vi været så tæt på hinanden på afstand.
Den nye kultur, de nye vaner, sat sammen med de gamle, giver også en mulighed for at forny kulturen.


Webinar

Det ligger i ledelsen

- 1 time

Om ledelse, synlighed og udvikling.
Motivation gennem anerkendende tilgang.
Kommunikation gennem skærme til kunder og medarbejdere.

Om Gunnar Ørskov

Gunnar Ørskov er en fremtrædende foredragsholder, forfatter, direktør, konsulent og coach med en passion for at fremme forandringsprocesser og arbejdsglæde. Med mere end tre årtiers erfaring har Gunnar Ørskov inspireret og underholdt et bredt publikum med sine dybtgående foredrag om stress, forandring og kommunikation.

Gennem sin karriere har Gunnar Ørskov opnået anerkendelse som en respekteret og rutineret foredragsholder, der formår at skabe seriøse forandringer og eftertænksomhed hos sit publikum. Han bringer specialiseret viden inden for arbejdsglæde og kultur samt indsigt i ledelse og målsætning.

Som tidligere direktør i HTH Køkkener og stifter af Ørskov Gruppen, der fokuserer på leder- og organisationsudvikling, har Gunnar demonstreret sit engagement i at styrke ledere og teams. Hans bidrag til faglitteraturen med bøger som "Erkend dig selv" og "Sæt mål og nå dem" har yderligere uddybet hans indflydelse i feltet.


Gunnar Ørskovs foredrag er kendt for at være både underholdende og tankevækkende og appellerer til alle niveauer af organisationer, virksomheder og arrangementer. Han formår at engagere og begejstre sit publikum i hele landet, hvilket inkluderer selv de mest udmattede tilhørere bagerst i salen.

Skræddersyede foredrag tilpasset dit arrangement, nu også virtuelt.

Når en virksomhed, organisation, forening eller andre forsamlinger trækker to timer ud af dagen til et foredrag, så skal det give en værdi, der er tiden værd, ellers er det tidsspilde.
Jeg har ca. 15 faste foredragstitler, men der er aldrig to foredrag, der er ens. Før hvert foredrag har jeg som forberedelse et telefonmøde med arrangøren for at få en forståelse af virksomhedens udfordringer, tilhørernes fokus, krav til forandringer eller noget helt fjerde. På den måde giver mine foredrag altid værdi og er højaktuelle for tilhørerne.

Gunnar Ørskov er en gudsbenådet historiefortæller, han fører os ind i vores eget univers, og vi ser det vi gør, vi føler os udstillet, vi føler os kede af det - afsløret, medens vi til tider hyler af grin. Godt at mærke at andre har det som en selv. Vi får energi og anvisninger om, hvordan vi kan ændre, det ender godt. Man er fortumlet af latter, tårer og en indre stilhed, når man går hjem.

Weekendavisen

Slide 1

Jeg har brugt Gunnar ad flere omgange som proceskonsulent i en ledergruppe og foredragsholder for omkring 300 medlemmer. Så Gunnar favner vidt og kan bringes i spil i mange forskellige sammenhænge og det er virkelig en stor styrke ved ham. Gunnar er en standupper med et budskab. Han bruger humoren som et værktøj til at åbne op for eftertænksomhed og han er dygtig til at servere skarpe pointer. Som tilhører får man et ”wake-up” call og bliver sat i nogle trygge, men også udfordrende rammer. Gunnar gør på denne vis indtryk med sine holdninger og gode brug af billeder. Fx den om Nilfisk-støvsugeren (altså en negativ kollega), der suger al energien ud af dig. Det er skægt, men også ret alvorligt. Desuden er Gunnar ikke bange for at tale om sin egen mor på plejehjemmet, hvilket er et emne, som er meget relevant for vores medlemmer. Han har helt klar sat sine spor og ofte hører jeg bemærkninger i stil med ”husk nu hvad Gunnar sagde om det eller det

Nina Skov-Lauridsen

FOA Odense

Slide 1

Efter et brag af et oplæg i Vejle, og som en fuldstændig udblæst (ikke ud­-brændt…) tilhører. Tak for et morsomt, tænkevækkende og intelligent oplæg og indspark. Jeg har sjældent moret mig så meget i 3 timer i streg – endsige kunne holde koncentrationen så lang tid. Din måde at sige de vigtige ting med humor gik rent ind. Personligt var jeg imponeret af din modige brug af pauser – lige vente – så tiøren er faldet hele vejen rundt, og dit budskab stod og lyste i luften. Rigtig flot. Dejligt at have fået grinet sammen, og samtidig fået fokus på nogle meget vigtige ting til vores videre proces.

Udviklingskonsulent

Vejle Kommune

Kontakt os

- det er gratis og uforpligtende