Hellere dø af grin end ligegyldighed

Om det grå gulds valg af gyldne øjeblikke, der får guldet til at skinne, og skaber en ny guldalder, frem for trivialitet, ensomhed, alenehed og rigtighed.

Et spændende og meget morsomt foredrag, der giver stof til eftertanke midt i en regnbyge af latter, og så får man noget med hjem, som man kan bruge. Allerede dagen efter foredraget kan man være i gang med at komme videre mod egne nye mål. Foredraget er for alle aldre, men de der har børn eller børnebørn bliver positivt ramt som altid, når Gunnar Ørskov holder foredrag, hvor der tales om arbejdsliv, om samliv, om alene liv og et liv som efterlønner.

Foredraget handler om at springe ud i guldalderen, masser af liv, oplevelser, kaos, mindreværd, overraskelser, eksem, usikkerhed, spændinger, stive led, bagklogskab, erfaring, kærlighed i flere niveauer, indre skønhed og varme, hvis man tør vælge det rigtige liv.

 

- HUSK at blive ældre er bedre end alternativet, derfor skal vi vælge livet, nu vi har det.

 

Foredraget handler også om de mange roller:

At blive et par, forældre, svigerforældre, bedsteforældre, bedste forældres forældre, bedsternes eget bedste liv, bedst på jobbet, bedst til det liv, vi nu har valgt.

 

Alle roller har fællestræk og giver overskud, hvis de er valgt: Den der har tid vinder hjerter. Det er vigtig at være tilstede her, frem for i nuet, i stedet for at tænke det tager tid, tænk du har tid, tænk småt. De små hjul bringer de store oplevelser – altid nye mål, og glæden ved at opleve målene indfries. Et menneske uden mål ser bagud og ærgrer sig over, at tiden går. Den der ser fremad har noget at glæde sig til, men du skal skabe dit liv, dine øjeblikke skal være en del af din plan. Hvis du lever andres liv, mister du dit eget.

Husk tiden går ikke, den kommer

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Kurser og Foredrag

Petersmindevej 10
6900 Skjern

Tlf.: +45 97 35 13 55
E-mail: oerskov@oerskov.dk