Foredragsoversigt

 • Hellere dø af grin end af stress

  Foredraget handler om de mange valg vi skal gøre, alle de bekymringer der aldrig kommer, om at få indfriet sine forventninger, det giver overskud, uindfriede forventninger giver underskud, og du vælger selv! Hvordan beskytter vi os selv i en overkommunikeret verden, og hvor ligger de sande værdier. Hvad gør vi ved det, hvordan finder jeg mit liv og eget overskud? Om at miste fokus, at komme til at leve andres liv, hvordan man får sagt nej og blive elsket alligevel. At se det gode liv sammen med den/dem man holder af. At få sagt det man mener til dem, der kan ændre det. Først når det er ude af munden, kan det høres.

  Læs mere
 • Mens vi venter

  Foredraget handler om usikkerhed, Covid-19, angsten for det nye der måske kommer, eller skal ske. Usikkerhed der smitter, skal vi ud i afskedigelser, bliver vi opkøbt eller alt det nogle har hørt - udsagn der kræver dialog, ikke kun den indre men også dialog med andre. Om hvordan vi forbereder os, sammen og alene.
  Foredraget fortæller om at gøre op, om at turde, om at ville og om at arbejde med sig selv og gruppen.

  Læs mere
 • Accept af forskellighed

  Foredraget er beregnet på en gruppe, der enten arbejder sammen eller skal i gang med et nyt samarbejde. Foredraget omhandler det, at se sig selv i andre, om hvordan vi oftest tror, vi ved, men i virkeligheden ikke ved ret meget om hinanden. Hvordan ser vi sammen nye veje? Hvorfor nogle kolleger ved noget ikke lykkes, mens andre altid tror det lykkes.

  Læs mere
 • Det ligger i ledelsen

  Foredraget handler om at ledelse ikke er noget man kan tage, man skal vælges til det. Det handler også om synlighed, om mennesker og forskellighed. Hvordan man kommer igennem med sin kommunikation, der
  er nøglen til ledelse. Om virksomhedskultur og vaner, om det vanskelige at ændre vaner. Om fornyelse og forståelse for at det er nødvendigt med forandring, før det er tvungen nødvendigt. Om at viden vokser, og
  samtidig bliver viden forældet efterhånden som virkeligheden ændres.

  Læs mere
 • Kend dig selv

  Foredraget er fyldt med hverdagseksempler og budskabet er reelt, nærværende og vedkommende for alle de voksne, der har børn eller gerne vil have børn, men bestemt også for bedsteforældre.

  Læs mere
 • Sig det! – fra sur-kultur til glad-kultur

  Foredraget handler om de sandheder vi får etableret på de daglige ”serie 2” møder, altså de møder vi holder i depotet, når vi lige har været til møde. Der hvor vi bliver enige om, hvad de andre i virkeligheden mente på trods af det, de sagde. Sig det! Handler om at turde stille spørgsmålstegn til vores fælles opfattelse af virkeligheden og i høj grad om, hvordan vi får begyndt at tale til hinanden og ikke om hinanden.

  Læs mere
 • Sæt mål og nå dem

  Et foredrag der er bygget på min bog af samme titel, godt til den brede gruppe, men kan tilpasses specielle grupper.

  Foredraget skaber eftertanke, men også et foredrag hvor man kan gå hjem og bruge dele af det lærte med det samme.

  Læs mere
 • Hellere dø af grin end ligegyldighed

  Et spændende og meget morsomt foredrag, der giver stof til eftertanke midt i en regnbyge af latter, og så får man noget med hjem, som man kan bruge. Allerede dagen efter foredraget kan man være i gang med at komme videre mod egne nye mål. Foredraget er for alle aldre, men de der har børn eller børnebørn bliver positivt ramt som altid, når Gunnar Ørskov holder foredrag, hvor der tales om arbejdsliv, om samliv, om alene liv og et liv som efterlønner.

  Læs mere
 • Markedsføring af offentlige virksomheder

  Foredraget handler om kommunikationsstrategier til borgere, politikere og pressen. Der tales meget om, at offentlige ledere skal arbejde mere end private ledere. Et indlæg på 2-3 timer med eksempler på, hvordan markedsføring kan benyttes i offentlig virksomhed, men også om hvordan man ofte har gjort det, uden at vide det var det, man gjorde.

  Foredraget er meget aktuelt, når der skal skabes nye fællesskaber i kommunen og regionerne, og spørgsmålet må blive, for hvad skal vi kendes og af hvem. Det er spørgsmål, der stilles, når god markedsføring begynder.

  Læs mere

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Kurser og Foredrag

Petersmindevej 10
6900 Skjern

Tlf.: +45 97 35 13 55
E-mail: oerskov@oerskov.dk