Gunnar Ørskov

Foredrag med Gunnar Ørskov

- Også virtuelt

 • Direktør

 • Foredragsholder

 • Forfatter

 • Coach

 • Bestyrelsesarbejde

En af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere


Gunnar Ørskov er firmaets stifter. Gunnar Ørskov har siden 1980 holdt i hundredevis af foredrag og kurser og er i dag en kendt og efterspurgt foredragsholder. Han er desuden forfatter til bøgerne Erkend dig selv og Sæt mål og nå dem.

Pressen skrev: Han er utrolig morsom med en humor, der til tider når det Hausgaardske niveau. Underfundig og hylende morsom uden at det går ud over seriøsiteten, men han kan også prikke hul i vor sjæl og skabe stilhed og eftertænksomhed.
Ålborg Stiftstidende

Highlights fra foredrag

Gunnar Ørskovs egne favorit foredrag:

Hellere dø af grin end af stress

Foredraget handler om de mange valg vi skal gøre, alle de bekymringer der aldrig kommer, om at få indfriet sine forventninger, det giver overskud, uindfriede forventninger giver underskud, og du vælger selv! Hvordan beskytter vi os selv i en overkommunikeret verden, og hvor ligger de sande værdier. Hvad gør vi ved det, hvordan finder jeg mit liv og eget overskud? Om at miste fokus, at komme til at leve andres liv, hvordan man får sagt nej og blive elsket alligevel. At se det gode liv sammen med den/dem man holder af. At få sagt det man mener til dem, der kan ændre det. Først når det er ude af munden, kan det høres.

Foredraget er velegnet til store eller små grupper, især grupper med forskellig baggrund, men foredraget kan selvfølgelig tilegnes en bestemt faggruppe, hvis det ønskes.

Varighed fra 1-2½ time.

Det ligger i ledelsen


Foredraget handler om at ledelse ikke er noget man kan tage, man skal vælges til det. Det handler også om synlighed, om mennesker og forskellighed. Hvordan man kommer igennem med sin kommunikation, der er nøglen til ledelse. Om virksomhedskultur og vaner, om det vanskelige at ændre vaner. Om fornyelse og forståelse for at det er nødvendigt med forandring, før det er tvunget nødvendigt, om at viden vokser, og samtidig bliver viden forældet efterhånden som virkeligheden ændres. Det ligger i ledelsen at tage fiaskoerne og give succeserne til personalet. Ledelse mistes ofte, fordi ledelsen ikke gør det nødvendige, det vi har ledelse til. Den der ser op, ser de nye muligheder, personale er som ler, det skal æltes og formes hele tiden, hvis der ikke arbejdes med det tørrer det ind. Ledelse er også for dem, der ikke vil ledes. Netop de skal ledes.

Foredraget er velegnet til store eller små grupper. Foredraget en godt til åbne arrangementer, hvor tilhørerne har meget forskellig baggrund, men det kan også tilpasses en leder-/mellemledergruppe inden for samme virksomhed.

Varighed fra 1-2½ time.

Af andre foredrag kan nævnes:

Alle foredrag også virtuelt 

Gunnar Ørskov nu også online med Webinarer

Webinarer kræver noget andet end et foredrag. Det ikke at kunne se og høre sit publikum, gør at man ikke kan tilrette indholdet undervejs, så det lige passer til ens publikum.

Det kræver større planlægning og en udvidet dialog med kunden, så man kan levere skarpt og kort, det betyder ikke, at indlægget ikke kan være morsomt og finurlig, men på en mere direkte måde.

 

Webinar: Hvem sidder der bag skærmen? - Fra 30-45 minutter

Om ledelse og fastholdelse af personale, når man er sendt hjem til hjemmearbejdspladser.
Efter Corona vil der sikkert være mange, der gerne helt eller delvis vil arbejde hjemmefra.
Om udvikling, teamdannelse og den synlighed der nu opstår ledelse og medarbejdere imellem, aldrig har vi været så tæt på hinanden på afstand.
Den nye kultur, de nye vaner, sat sammen med de gamle, giver også en mulighed for at forny kulturen.

 

Webinar: Det ligger i ledelsen – 1 time

Om ledelse, synlighed og udvikling.
Motivation gennem anerkendende tilgang.
Kommunikation gennem skærme til kunder og medarbejdere.

Pressen skrev:

Gunnar Ørskov er en gudsbenådet historiefortæller, han fører os ind i vores eget univers, og vi ser det vi gør, vi føler os udstillet, vi føler os kede af det - afsløret, medens vi til tider hyler af grin. Godt at mærke at andre har det som en selv. Vi får energi og anvisninger om, hvordan vi kan ændre, det ender godt. Man er fortumlet af latter, tårer, og en indre stilhed, når man går hjem.
Weekendavisen

Arrangører og kolleger skriver:

”Lad mig først fortælle dig, at jeg københavner ikke anede du greb tingede så muntert an. Det var i sig selv en oplevelse. Jeg synes, du er vildt underholdende og det var dig, der scorede klart flest grine-drøn fra publikum i dag. Det er længe siden jeg er blevet så positivt overrasket. Ikke kun fordi jeg måske frygtede mere team-agtig varm luft, men mest fordi du simpelthen giver den gas på den fede og fremragende måde. Det var vildt sjovt og stor respekt.”
Jes Dorph-Petersen

”Som jeg nævnte over for dig, så er jeg dybt imponeret over, hvordan du fanger publikum og dine pointer.”
Arne Nielson FOQUS Management

”Dit oplæg var simpel hen bare det bedste jeg nogen sinde har oplevet.”

”Det var sindssygt sjov og med masser af tyngde og fokus på det enkle og vigtige. Så var det befriende for mig, at det ikke handlede om - bare du tror på det - så skal alt nok lykkes, men at der er indre kræfter på spil :-) Jeg vil bare gerne ligges til og elskes. Stor tak for en super oplevelse, jeg har allerede anbefalet dig flere steder.”
Lars Mogensen, Conflict.dk

Kunder udtaler:


Gunnar Ørskov er den bedste foredragsholder vi til dato har haft. Den mand er FULDSTÆNDIG FANTASTISK. Han rummer bare det hele….:
Stort vid – hylende morsom – alvorlig med skarpe og meningsfyldte vinkler på hverdagssituationer. Alle fik noget med hjem og kunne nikke genkendende til mange beskrivelser, som han på formidabel vis ”tegnede og fortalte”, så der ikke var et øje tørt. Bl.a. har begrebet ”NILFISK” fået en anden betydning i vores firma for ever ;•)
HARIBO Lakrids A/S

Efter et brag af et oplæg i går i Vejle, og som en fuldstændig udblæst (ikke udbrændt...) tilhører, så synes jeg det er på sin plads at sende dig en tak. Tak for et morsomt, tænkevækkende og intelligent oplæg og indspark. Jeg har sjældent more mig så meget i 3 timer i streg -endsige kunne holde koncentrationen så lang tid.
Faglig konsulent, Vejle Kommune

Hils Gunnar og sig, at han var fantastisk! Vi har aldrig fået så meget positiv feedback på et personalearrangement.
Direktør SparNord

Hej Gunnar

Tusind tak for et rigtig godt foredrag - og masser af stof til eftertanke. Du ramte virkelig plet, og folk har taget godt imod inputtene. Du gik til tops i evalueringen. Vi håber meget, at få mulighed for at benytte os af et af dine foredrag en anden gang. 
Service Assistant, Dong Energy

Kære Gunnar

Der er ingen tvivl om, at det var et supergodt, underholdende og ikke mindst rammende oplæg!
Jeg er imponeret over, at du formåede at holde dampen oppe i 2 timer hos en gruppe ledere, der forinden have siddet i flere timer og hørt på status, strategier og indsatsområder + havde været ude i skoven for at gennemføre diverse øvelser og konkurrencer!
Det lykkedes over al forventning – og tilbagemeldingerne fra både chefer og ledere har været meget positive og rosende.
Der har efterfølgende været talt en del om oplæggets indhold, dets budskaber – og din super evne til at formidle det på!
Kombinationen af store grin, rammende pointer – brugen af pauser og kropssprog var supergodt!
Din brug af billeder gør, at man både kan relatere til egen person og erfaringer + ikke mindst huske den enorme talestrøm som du udsatte os for.
Oplæggets indhold ramte samtidig fint ind i resten af dagens indhold, budskaber og hensigter – så alt i alt et rigtigt godt punktum for en i forvejen god dag!
Tak for oplevelsen og inspirationen – jeg har allerede anbefalet dig til andre virksomheder.
Bedste hilsner
Regionsdirektør, Falck Danmark A/S

Kære Gunnar
Tusinde tak for nogle spændende, inspirerende, givende og sjove dage… Jeg "taler" på alles vegne.
Du er blevet citeret, kommenteret og evalueret et utal af gange i den forgangne uge og du har mere end indfriet vores forventninger.
For mit vedkommende er du et menneske, jeg vil bære med mig i livet - om 15 år :-) vil jeg kunne huske, at jeg har mødt dig.
Fantastisk når "det" sker. Tak!
Gitte Noah, Medicinsk Ambulatorium, Region Sjælland

Tak for en forrygende aften, feedback fra samtlige kolleger har været yderst positiv, stor tak til dig. Din humor og alvor og indlægget passede lige til os, og de ting du nævnte er højaktuelle i vores organisation lige nu. - Godt ramt.
Mikael Lenz-  Kabooki-LEGO

Dit oplæg havde lige nøjagtig den effekt, der var tiltænkt. Medarbejderne talte i dine "termer" resten af weekenden. Eftermiddagens arbejde var præget af en optimisme og gejst, som stadig kan spores her mandag. Så vi vender gerne tilbage en anden gang.
Per Rudbæk, Skoleleder, Kolding Kommune

Det er næsten umulig at vende mundvigene nedad under Gunnar Ørskovs foredrag for 205 ledere, og efter foredraget var det endnu sværere at finde en god grund til det.
Det handler om mennesker, en mand med milde øjne har overtaget mikrofonen. Minutter efter skyller den første af mange latterbrøl ned over Gunnar Ørskov, der med rutineret humor og professionel flow er i gang med sit foredrag ”Mens vi venter”.  Latteren skyller igen og igen ned over ham, den lille mand med den store udstråling, de næste 2½ time. Stor indsigt, dyb tavshed, stor eftertanke. Ørskov skal opleves, ikke refereres. Alle mærker, at Ørskov vil os noget, noget med mennesker. 
Jannik Stanley Nielsen, Horsens Kommune

En helt eventyrlig eftermiddag. Du sætter foden ind lige der, hvor det gør så ondt, at man er nødt til at grine. Du siger det, vi andre hvisker om, højt. Selv det vi kun tænker sætter du ord på. Tak for en rigtig morsom og tankevækkende eftermiddag, hvor humor og teori gik hånd i hånd.
Nørrevang Plejehjem


En herlig pædagogisk temadag med masser af humor og tænksomhed. Vi fik reelle værktøjer til hverdagen og derefter en herlig aften med vore forældre og bestyrelse, hvor vi morede os sammen og fik nye ord til vort fællesskab. Et rigtigt godt forløb.
Dagplejen Mors

Andre referencer

Tog Ørkenens Sønner med (sand)storm…

Gunnar Ørskov har bl.a. fungeret som coach for Ørkenens Sønner inden et show i Esbjerg.

Gunnar Ørskov er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, og flere af hans foredrag er nu udkommet i bogform. Budskabet er enkelt, lyst og humoristisk men samtidig tænksomt og lærerigt.

Bøger

Bogen ’Erkend dig selv’:

 • Om accept af forskellighed
 • Om hellere at dø af grin end af stress
 • Om hvad vi gør, medens vi venter
 • Om at vælge sine forældre med omhu
 • Om at grine 3 gange hver dag

Et bogforedrag for mennesker i forandring

som fx:

 • Jobskifte
 • Nyt parforhold
 • At blive forældre
 • At blive bedsteforældre

Bestil bogen 'Erkend dig selv' her


Bogen ’Sæt dine mål og nå dem’:

 • Om den indre dialog
 • Om din personlighed og dennes muligheder
 • Om kommunikation, hvad var det egentlig der blev sagt
 • Om personlig gennemslagskraft, i dialog
 • Om at få mere overskud, gennem indfriede forventninger
 • Om at blive kaptajn i eget liv
 • Om at sætte mål og nå dem, og derigennem større livsværdi

Et bogforedrag for mennesker der vil forandre sig, fordi livet forandrer sig.

For unge på vej, for par, for familien med børn og unge, for bedsteforældre, for alle der vil have mere ud af øjeblikket, finde egne eller fællesværdier. Få mere tid, mere lyst og større overskud.

En bog du skal arbejde med, og selv gøre færdig.

Bestil bogen 'Sæt mål og nå dem' her

Udvalgte referencer

Referenceliste


act2learn
AGA A/S
AgriNord
Airtjek
Aktivitets/Plejecenter Solbakken
Alboa
Aller Media A/S
Alliance Plus
AM Gruppen
Ankestyrelsen
Arbejdscenter Nord
Arbejdsmiljø Net
Arla Foods Hoco
Assens Kommune
ATP
Auluna Leather Company A/S
Auning Skole
AVK Gummi A/S
Bager- og Konditormestre i Danmark
Bel Air Aviation A/S
Bestseller
Birkelund
Bjerringbro Apotek
Boligkontoret Fredericia
Bon'A Parte
Borbjerg Menighedsråd
Bornholms Landbrug
Borrislejren
BL - Danmarks Almene Boliger
Brøndby Kommune
Brønderslev Kommune
BUPL Midtsjælland
Børn & Familie
Børneafd. Nykøbing F
Børnehaven Højgården
Børnehuset Kildebjerg
Børnehuset Regnbuen
Børnehuset Østerpark
Carl C 
Center for Offentlig Kompetenceudvik.
Center for Undervisningsmidler
Center Nord, Struer Kommune
Codan
Compass Group Danmark
Confex Danmark A/S
Coop Danmark A/S
CUBIC-Modulsystem A/S

DABYFO, Rebild Kommune
Daginstitution Stensballe
Dagli'Brugsen
Dagplejens Forældrebestyrelse
Dagtilbud, Rødding Skole
Danbuy amba
Dansk Byggeri
Dansk Energi
Dansk Metal
Dansk Socialrådgiverforening
Dansk Standard
Danske Fragtmænd A/S
Danske Tagdækkermestre
De Laval
Det Fælles Faglige Udvalg
Delpro A/S
DFT-Presswork
DGI
DONG Energy Oil & Gas A/S
DSB S-Tog
DSM
Dybdalsskolen
Dybbøl Plejecenter
Døgninstitutionen Koglen
Elfo Midtjylland
Energi Fyn
Erhvervscentret Ringkøbing Fjord
Erhvervsgruppen Nordsjælland
Erhvervskvinder
Erhvervsskolen Vestjylland (EV)
Esbjerg Kommune
Esbjerg Realskole
Esmark Feriehusudlejning
Estate Boligcenter Vestjylland
Eurojob
Expan A/S
Fakta A/S
Falck Danmark A/S
Falck Huset
Falck Jobservice
Faster Andelskasse
Favrskov Kommune
Feriepartner Hvide Sande
Finanskontoret
FLEX1ONE A/S
Flyverhjemmeværnsdistrikt Vest
Flyveteknisk Kommando
FOA Fag & Arbejde
FOA Holstebro
FOA Horsens
FOA Odense
FOA Randers
FOA Silkeborg-Skanderborg
FOA Viborg
Forsvarskomandoen
Forsvarets Bygningstjeneste
Forsvarets Materieltjeneste
Fortegården
Fredericia Kommune
Fristedet
FTF
Faaborg-Midtfyn Kommune
Galaxen
Genvindingsindustrien
Gentofte Kommune
go'energi
Grene
Greve Kommune
GEV - Grindsted El- & Varmeværk
Grindsted Gymnasie- og erhvervsskole
Gudenådalens Friskole
Guldborgsund Kommune
Haderslev Bibliotekerne
Haderslev Kommune
Haderslev Sprogskole
HairDesign
Hansen & Larsen A/S
Haribo
Hartmanns A/S
Haugårdhus
Heden & Fjorden
Hedensted Kommune
Helsnæs Kommune
Herlev Hospital
Herlev Kommune
Herningholm Skolen
Herstedøster Skole
HI
Hjørring Kommune
Hjørring Vandselskab A/S
HK Stat Østjylland
HKKF
Holstebro Kommune
Horsens Bibliotek
Horsens Svaneapotek
Hospitalsenheden Vest : 
Holstebro/Herning Sygehus
Hyldegården
Hvide Sande Røgeri
Højmark Rejser
Ikast-Brande Kommune
Infektionsmedicinsk  Afd.
Interflora
IPL Group
ISOVER
Ishøj Kommune
IT Center Fyn
Jelling Bibliotek
Jobcenter Kalundborg
Jobcenter Kolding
Jobcenter Skanderborg
Jobcenter Sønderborg
Johnson Controls
Jysk Landbrugsrådgivning
Jyske Bank Kreds
KABOOKI A/S
Kaptajngaarden
Kerteminde Kommune
KMD A/S
Kolding Kommune
Kommunikationscentret, Hillerød
KP Components Group A/S
Kvickly
Kvik Køkkener
Køge Kommune
Køge Sygehus
Landbrug & Fødevarer
Landsbyen Sølund
Landsforeningen af Opholdssteder
Langeland Kommune
Lantännen Danpo A/S
Lederne
Ledernes Hovedorganisation
Lejerbo
Lemvig Kommune
Logimatic
Lokalcentrene Nordvest
Lolland Kommune
LOS
LPM Production A/S
LTU Lyngby
LU Østjylland
Lyngå Skolen
Margretheskolen
Mariagerfjord Kommune
Maribo Skole
Mejlby Efterskole
Midt-/Vestsjællands Politiforening
MillPart
Miljøministeriet
Misbrugscentret
Morsø Forsyning
Musikhuset Esbjerg
Nationalmuseet
Naturstyrelsen Aalborg
NCC Roads A/S
Netto
Nextwork
Nordvestjysk Lederforum
Novo Nordisk A/S
Novozymes A/S
Nyborg Private Realskole
Nykredit
Nørrevangsskolen
Odder Kommune
Odder Ældrecenter
Odense Kommune
OK Benzin
OK Køkkenrenovering
OUH, Odense
Pantefogedforeningen
Pensionistcentret Bakkebo
Plejecenter Svanedammen
Plejehemmet Nørrevænget
Plexus Idom-Råsted
Polyteck
PPR Ikast Brande Kommune
ProDomus
Promenta A/S
Psykiatriklubben
Psykiatrisk Fagklub
PTU Nordjylland
PWC Holstebro
RAH Net
RAH Service 
Randers Realskole
Region Midtjylland
Region Sjælland
Region Sjælland/Sygehus Nord
Regionshospitalet Horsens
Regionshospitalet Silkeborg
Regionspsykiatrien
Rengøringssektionen
Rigsarkivet
Rigshospitalet
Ringkøbing-Skjern Museum
Ringkøbing-Skjern Kommune
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Riis Rejser
Røde Kors
SACS Sandemandsgården
SAD, Daginstitutionen Meldgård
SEAS
SEB
Servicestyrelsen
SFO Troldhøjen
Siemens Wind Power A/S
Silkeborg Kommune
SK Forsyning
Skanderborg Kommune
Skanderborg Sogns Menighedsråd
SKAT
SKAT Juridisk Center
SKAT København
SKAT Midtjylland
SKAT Nordjylland
SKAT Syddanmark
Skatteministeriet
SkiTravelGroup
Skive Kommune
Skjern Handelsforening
Skolehjemmet i Slagelse
Slutterupgård
Socialpsykiatrisk Center
Socialrådgiverforeningen
Sommersted Plejecenter
SOSU Esbjerg
SOSU Fredericia/Vejle/Horsens
SOSU Randers
SOSU Aabenraa
Sparbank A/S
Spar Nord Bank A/S
Specialskolen Bramsnæsvig
Sprogcenter Midt
SSP & Forebyggelse Esbjerg
SSP-Kontorerne
Statsforvatningen Midtjylland
Struer Boligforening
Struer Friskole
Struer Kommune
Sund Trivsel
Sundevej Ældrecenter
Sundhed & Omsorg
Sundhedscenter Vest
SuperBrugsen Skjern
SuperBrugsen Kerteminde
SuperBrugsen Rudkøbing
Superfos Randers A/S
SuperGros A/S
Svendborg Erhvervsskole
Svinerådgivning Vest
Sydbank
Syddjurs Kommune
Sydtrafik
Sygehus Syd
Sygehus Vendsyssel
Sølund afd. 12
Sønderborg Kommune
Sønderborg Sygehus
Søndersøskolen
Tajco A/S
Tandlægeforeningen
Tandplejen Skanderborg
Team Benns
Thisted Kommune
Tolne Efterskole
Trafikselskabet Movia
Tårnby Kommune
3F Als
3F Horsens & omegn
Udvikling Odder
Udviklingshuset HR
Ulkebøl Skole
Ungdomsringen Tigergården
Ungnorddjurs
UniScrap A/S
Urup-Nygård Landbrug ApS
Vattenfall Vindkraft A/S
Vejdirektoratet
Vejen Kommune
Vejle Sprogcenter
Vestas Wind Systems
Vestergård Huse A/S
Vestjysk Bank
Vestjysk Handelsskole
Vestjyske Net
VIA University College
Viborg Kommune
Viborg Private Realskole
Viby Andelsboligforening
Videbæk Bogtrykkeri A/S
Virkelyst Herning
Visiolink ApS
VUC Ringkøbing
Værket Randers
X-Akt A/S
Ydelsescenter Århus
Zystm A/S
Aalborg Kommune
Aalborg Myndighedssekretariat
Aalborg Universitetsbibliotek
Århus Business College
Århus Kommune
Århus Lærerforening
Århus Universitetshospital
Åstrup Skole

Afdelinger

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Kurser og Foredrag

Petersmindevej 10
6900 Skjern

Tlf.: +45 97 35 13 55
E-mail: mail@orskovas.dk